2012. augusztus 16., csütörtök

A találkozás-filmajánló

A napokban láttam egy nagyon jó filmet.Ajánlom mindenkinek,aki benne van a sárban és vissza akarja szerezni az elvesztett hitét..ajánlom annak,aki vallásos,annak is aki spirituális alkat..mindenkinek akinek van egyfajta hite.
Érdekes kis film.Felvonultat mindenféle karaktert..a hívőtől az ateistán át,az ingadozón át,a szkepticizmuson keresztül a végső megnyílásig,a könnyekig,a hit legmélyebb kialakulásáig.
A központi karaktere egy Jézus nevű pasi,az összes többi karakter csak ráadás..Devil ("ördög") a járőr,s a többiek,a pénzéhes,hatalomvágyó,ateista üzletember,Kayla az utazgató kiscsaj,Melissa,aki a barátjához megy,és egy fekete házaspár akiknek a házassága válságban.

A hangulat: misztikus,esős-viharos..és akkor itt van ez a Jézus nevű fickó aki aztán mindenkit százon megkavar...elsőre mindenki lelépne,de hát kinn tombol a vihar...
Többet nem mondok.Tessék megnézni!!!!Érdemes időt szánni rá!
Hasonló a téma mint a Viskó c. könyvben...persze más,de ugyanolyan "álomszerű" érzésem volt a film megnézése után mint a Viskó végére érve..és utána erősebb lettem!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése